EDU X FIT

Savez za školski sport Vojvodine u saradnji sa Fakultetom „EDUKONS“iz Novog Sada, zbog povećanog interesovanja organizuje takmičenje „EDU X FIT“- atletski poligon namenjen učenicima 3. i 4. razreda u kojem se razvija brzina, koordinacija, spretnost i snaga. Dalje
Možete se prijaviti OVDE

educons

logo-transparent1

DPFV

DRUŠTVO PEDAGOGA FIZIČKOG VASPITANJA VOJVODINE je nestranačka organizacija pedagoga fizičke kulture, koja se bavi unapređenjem kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja i sporta u školama, promocija zdravlja i zdravog načina života, unapređenje metoda i prakse fizičkog vaspitanja, podrška i stručno usavršavanje nastavnika u školama. Dalje

DrPedagoga-transparent 

42430174 1961297740580434 4899278750849433600 nU organizaciji Sportskog saveza Pančevo,24.09.2018. održan je drugi po redu Sajam sporta pod nazivom „Sajam sporta u gradu sporta“. U Hali sportova „Strelište“ predstavilo se više od 30 sportskih klubova a sve u cilju da se sport više približi deci i na praktičan način im pomogne u lakšem odabiru sportske discipline kojom bi se bavili u budućnosti.

Sajam je otvorio gradonačelnik Saša Pavlov a prisutnima su se još obratili predsednik Sportskog saveza Slobodan Bitević, predsednik Saveza za školski sport Srbije, Željko Tanasković i predsednik Saveza za školski sport Vojvodine Mihail Dudaš. Osim podrške Savezu za školski sport Pančeva, zahvaljujući vrhusnkim rezultatima koje su postizali i postižu u svojim sportskim karijerama, njihovo prisustvo je imalo i veliki značaj budućim sportistima.
Na Sajmu je bilo više od 2000 posetioca. Savez za školski sport Pančeva se predstavio projektom „Sport u škole“, besplatnom školom sporta koja se realizuje u 6 osnovnih škola na teritoriji opštine Pančevo. Posetioci Sajma su bili u prilici da prođu poligone koji su najmlađim učenicima i najinteresantniji.

Đaci reporteri izveštavaju