EDU X FIT

Savez za školski sport Vojvodine u saradnji sa Fakultetom „EDUKONS“iz Novog Sada, zbog povećanog interesovanja organizuje takmičenje „EDU X FIT“- atletski poligon namenjen učenicima 3. i 4. razreda u kojem se razvija brzina, koordinacija, spretnost i snaga. Dalje
Možete se prijaviti OVDE

educons

logo-transparent1

Andjela i Masa medaljeUčenici inđijskih osnovnih i srednjih škola izborili su odlične rezultate na Školskom prvenstvu Vojvodine koje je održano u Sportskoj hali u Inđiji. Nastupilo je preko 600 učenika iz cele Vojvodine a Savez za školski sport opštine Inđija i Ustanova ''Sportski centar'' bili su odlični domaćini ovog zvaničnog kvalifikacionog takmičenja. Prvo mesto u borbama -63kg u konkurenciji srednjih škola izborio je Stefan Lemajič učenik TŠ''Mihajlo Pupin'' iz Inđije, drugo mesto u kategoriji +59kg izborila je Marija Bogovac učenica inđijske Gimnazije dok je u konkurenciji 7.-8. razreda drugo mesto osvojio Mihailo Grubić u kategoriji -50kg.

Prvo mesto u katama 5.-6. razred izborila je Maša Ninković kao i Aleksa Lajbenšperger u konkurenciji 3.-4. razreda oboje učenici OŠ''D. Jerković''. iz Inđije. Drugo mesto u konkurenciji 7.-8. razreda izborila je Anđela Marčetić učenica OŠ''Đ. Natošević'' iz Novog Slankamena.
Učenici OŠ''Jovan Popović'' iz Inđije, Luka Čubrilo i Dunja Stojiljković bili su nadomak medalje ali su izgubili treće mesto u zadnjem repasažnom meču. Odličan nastup imali su i učenici OŠ''Petar Kočić'' iz Inđije, Ilija Pavlović 7.-4, Vuk Malić 5.-5, Luka Popović 4.-3i Teodora Čanković 2.-4 kao a iz OŠ''Dušan Jerković'', Lazić Filip 4.-1, Bjeljac Stefan 3.-1, Jajić Mateja 3.-1, Mitrić Luka 3.-3, Stanković Tamara 2.-4, Mučibabić Jovana 2.-5 kao i Lukač Ognjen 5.-3.

Đaci reporteri izveštavaju