DPFV

DRUŠTVO PEDAGOGA FIZIČKOG VASPITANJA VOJVODINE je nestranačka organizacija pedagoga fizičke kulture, koja se bavi unapređenjem kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja i sporta u školama, promocija zdravlja i zdravog načina života, unapređenje metoda i prakse fizičkog vaspitanja, podrška i stručno usavršavanje nastavnika u školama. Dalje

DrPedagoga-transparent 

Đura Jakšić do titule na penale

 

01-06-sosov-kac-zrenjanin-7Učenici iz Kaća iznenadili su favorizovane vršnjake iz Zrenjanina. Posle 20:20 u regularnom toku meča pristupilo se izvođenju penala. Bolje su se snašli talenti iz Kaća i slavili 24:22.

Bio je ovo duel jedne rukometne škole. Velik broj dečaka iz Zrenjanina nastupa za Jugović iz Kaća, tako da u finalu nije moglo biti iznenađenja. Iako su fizički bili dominantni, učenici OŠ Petar Petrović Njegoš nisu imali odgovor na timsku igru Kaćana.

Opširnije...

Zlаtne odbojkаšice iz Bаvаništа 

 

IMG 8572Učenici OŠ Borа Rаdić iz Bаvаništа nаjuspešniji su u kolektivnim sportovimа nа 7. SOŠOV-u. Nаkon jučerаšnje zlаtne medаlje odbojkаšа ove škole, dаnаs su se zlаtom okitile i devočjčice. U finаlu su sаvlаdаle ekipu OŠ Žаrko Zrenjаnin iz Novog Sаdа, rezultаtom 2:0. Turnir su dobile bez izgubljenog setа, i dominirаle su u svim elementimа igre.  U borbi zа bronzаnu medаlju učenice OŠ Vuk Kаrаdžić iz Bаčke Pаlаnke pobedile su svoje rivаlke iz OŠ Ivаn Milutinović iz Subotice.

Opširnije...