DPFV

DRUŠTVO PEDAGOGA FIZIČKOG VASPITANJA VOJVODINE je nestranačka organizacija pedagoga fizičke kulture, koja se bavi unapređenjem kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja i sporta u školama, promocija zdravlja i zdravog načina života, unapređenje metoda i prakse fizičkog vaspitanja, podrška i stručno usavršavanje nastavnika u školama. Dalje

DrPedagoga-transparent 

IMG 41bbed706aaf324a00f5dd58de74899a VDana 17. 5. 2018, sa početkom u 12 časova, u velikoj sali SPENS-a, svečano je otvorena 8. Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine. Na ceremoniji otvaranja učestvovalo je 4584 učenika i 1020 profesora iz različitih delova Vojvodine. Dobrodošlicu svim učesnicima je poželeo Vladimir Batez, dvostruki olimpijski šampion, i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada. ,,Za mene su ovo prave olimpijske igre, ne samo imitacija!”, poručio je gradonačelnik Novog Sada i svim učesnicima poželeo mnogo sreće.

Na Novosadskom stadionu ,,Karađorđe” 17.5.2018. sa početkom u 14 časova održano je takmičenje iz atletike u sledećim kategorijama: bacanje kugle, bacanje vorteksa, trčanje, skok u dalj i skok u vis. Učesnici su bili puni entuzijazma i svoje utiske o takmičenju sumirali u razgoboru sa našim reporterima. Ovo takmičenje je okupilo 400 učesnika iz 7 okruga.

Đaci reporteri izveštavaju