odbojka   Dana 18.5.2018. u fiskulturnoj sali  Gimnazije ,,Isidora Sekulić” sa početkom  u  11 časova održan je turnir u odbojci u okviru 8. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine. Na turniru su učestvovali takmičari iz raznih delova Vojvodine. Osnovci koji su se borili za titulu prvaka su iz OŠ „Miroslav Antić „ Futog , OŠ „Žarko Zrenjanin“ Novi Sad , OŠ „B. Palkovljević Pinki“ Stara Pazova , OŠ „Miroslav Antić“ Odžaci , OŠ „ Jovan Dučić ” Klek , OŠ „Jovan Jovanović Zmaj ” Kanjiža , OŠ „Matko Vuković“ Subotica i OŠ „Vasa Živković“ Pančevo.

 Ekipe su došle oko 10 časova na stanicu kod Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, u pratnji volontera su došli na plato ispred SPC „Vojvodina“. Mesta na kojima su se realizovala takmičenja su SPC „Vojvodina“ i Gimnazija „Isidora Sekulić“.

     Po završetku uspešno odigranih utakmica , naši gosti imali su zabavno veče od 20:20 do 23:00.

     Dan je započet  utakmicom između OŠ ,,Miroslav Antić” Čonoplje i OŠ ,,Miroslav Antić” Futog, završen mečom između OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj” Kanjiža i OŠ ,,Miroslav Antić” Čonoplje u  18 časova. Takmičenje je nadgledao Spasoje Milićević, organizator događaja. Oni koji su se plasirali u finale će nastaviti takmičenje u velikoj sali SPENS-a , u subotu 19.05 .

Đaci reporteri izveštavaju